Behandling

0 +
Års erfaring

Behandlingsforløb

Vores tilgang til behandling hos FysioDanmark Nykøbing Falster begynder med en omhyggelig undersøgelse og analyse af din skade eller problematik.
Dette sikrer, at vi tager os tid til at forstå din skade eller problematik, og derefter lægge den bedste behandlingsplan for dig. 

Der er typisk 5 trin i dit behandlingsforløb

1. Grundig undersøgelse af hvad du fejler. 

2. Information omkring din skade og plan for din behandling.

3. Behandling der sigter mod at reducere/fjerne dine gener.

4. Genoptræning rettet mod et niveau, der reducerer risikoen for at skaden opstår igen.

5. Vejledning i fysisk aktivitet og andre sundhedstiltag. 

Behandlinger

Vi tilbyder bl.a. følgende behandlinger på klinikken:

Solemaids

Solemaids er indlægssåler, der afhjælper hælsmerter som følge af Sever’s syndrom. Sålerne fjerner trykket fra den bagerste del af hælene ved hjælp

SuperSoles

SuperSoles er skræddersyede indlægssåler til fodproblemer. De tilpasses din krop og sko, lindrer smerte og forbedrer din fod- og kropsholdning.

Laser

Laser bruger koncentreret lys til at fremme heling og lindre smerter. Det stimulerer naturlige helingsprocesser ved at forbedre blodcirkulation, reducere inflammation og

Shockwave

Shockwave kan lindre smerter og fremme heling i bevægeapparatet ved at stimulere vævsgendannelse, reducere inflammation og forbedre mobilitet.

Akupunktur

Akupunktur er brugen af nåle på specifikke punkter på kroppen for at lindre smerte, fremme heling og forbedre bevægelighed i bevægeapparatet.

Ultralyd

Ultralyd bruger højfrekvente lydbølger til at lindre smerte, fremme heling og øge bevægelighed. Behandlingen er ideel til sportsskader, akutte skader og kroniske

Tape

Tapening er en skånsom metode til at støtte, lindre smerter og forbedre bevægelighed i muskler og led. Det bruges til at fremme

Sportsfysioterapi

Sportsfysioterapi forebygger og behandler sportsskader, samt forbedrer den sportslige præstation.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage lindrer muskelspændinger og forbedrer cirkulationen . Det er bl.a. effektivt mod stress, smerte og muskelproblemer.

Massage

Massage er terapeutisk berøring, der lindrer smerter, fremmer afslapning og forbedrer velvære gennem skånsom håndtering af muskler og væv.

Sådan kommer du i gang

1

Inden du booker en tid

Inden du bestiller en tid hos os, skal du sørge for at have en gyldig henvisning fra din læge. Din læge kan have lavet en elektronisk henvisning, der automatisk bliver sendt til os.

Det er også muligt at bestille en tid uden henvisning fra lægen, men prisen for behandling vil dermed være en anden.

Hvis du er forsikringskunde skal du enten sørge for at din forsikring har sendt en betalingsgaranti til vores mail eller blot medbringe den bekræftelse, du har fået fra din forsikring.
2

Book en tid og udfyld tilsendt skema

Book en tid via. vores onlinebooking eller kontakt os på telefon: 54 85 15 40 mellem kl. 8:00 - 12:00 i alle hverdage.

Når du har booket en tid, vil du få tilsendt et link, hvor du skal oprette en kode og udfylde et skema. Skemaet er en del af din journal, og hjælper fysioterapeuterne med at forberede sig bedst muligt på dig og din problematik.
3

Første konsultation

Ved ankomst til din aftale på klinikken, bedes du scanne dit sygesikringskort på skærmen til venstre.

Du skal medbringe lagen og/eller håndklæde ved første konsultation, samt evt. forsikringspapirer.

Ved din første undersøgelse kan du forvente at skulle tage noget tøj af, så behandleren kan foretage en grundig undersøgelse og vurdering. Den første behandling inkluderer altid en samtale om dit problem og en grundig undersøgelse. Vi bestræber os på allerede at indlede behandlingen ved første besøg.