Ryghold v. Julie

Hvornår?

Torsdage kl. 15:00 - 16:00

Holdansvarlig:

Julie

Ryghold v. Julie

Hvem kan deltage på holdet?: 

Holdet anbefales til dig, der skal i gang med at genoptræne din ryg, enten efter en rygskade, diskusprolaps eller rygoperation. Holdet er også for dem med forskellige rygdiagnoser som f.eks. gigt (slid) og osteopeni (begyndende knogleskørhed). 

Du skal selvstændigt kunne gennemføre øvelser stående, liggende og siddende, derunder komme selvstændigt op og ned fra gulvet. 

Beskrivelse af holdet:

På dette hold trænes der den første halve time i fællesskab liggende på måtter og siddende på bolde, hvor vi arbejder med mobilitets-, stabilitets- og styrketræning for ryg, mave og bækken. 

Det sidste halve time bruges på individuelle programmer, som er tilpasset den enkeltes behov iht. genoptræningen. 

På holdet tages der individuelle hensyn ud fra smerter, niveau og problematik.

Sådan kommer du i gang

1

Inden du booker en tid

Inden du bestiller en tid hos os, skal du sørge for at have en gyldig henvisning fra din læge. Din læge kan have lavet en elektronisk henvisning, der automatisk bliver sendt til os.

Det er også muligt at bestille en tid uden henvisning fra lægen, men prisen for behandling vil dermed være en anden.

Hvis du er forsikringskunde skal du enten sørge for at din forsikring har sendt en betalingsgaranti til vores mail eller blot medbringe den bekræftelse, du har fået fra din forsikring.
2

Book en tid og udfyld tilsendt skema

Book en tid via. vores onlinebooking eller kontakt os på telefon: 54 85 15 40 mellem kl. 8:00 - 12:00 i alle hverdage.

Når du har booket en tid, vil du få tilsendt et link, hvor du skal oprette en kode og udfylde et skema. Skemaet er en del af din journal, og hjælper fysioterapeuterne med at forberede sig bedst muligt på dig og din problematik.
3

Første konsultation

Ved ankomst til din aftale på klinikken, bedes du scanne dit sygesikringskort på skærmen til venstre.

Du skal medbringe lagen og/eller håndklæde ved første konsultation, samt evt. forsikringspapirer.

Ved din første undersøgelse kan du forvente at skulle tage noget tøj af, så behandleren kan foretage en grundig undersøgelse og vurdering. Den første behandling inkluderer altid en samtale om dit problem og en grundig undersøgelse. Vi bestræber os på allerede at indlede behandlingen ved første besøg.